NIEUWSBRIEF 14 JULI 2007


Hallo allemaal! Het is weer een hele tijd geleden dat er gereden is maar binnen nu en een paar dagen is het weer zover! Aanstaande donderdag 19 juli is er weer een wedstrijd op het circuit van Zolder.

Ik neem aan dat het tijdschema ongeveer hetzelfde zal zijn als de vorige keer. Dit houdt in dat er ‘s- morgens een vrije- en een kwalificatietraining gepland staan. En ‘s- middags twee races. Nu maar hopen dat we het droog houden want mijn regenbanden zijn echt op en ik heb alleen nog maar slicks liggen.

Donderdag 9 augustus heb ik nog een vrije training. Deze zal ook weer op het circuit van Zolder plaats vinden. En nu komt het…..dit zal de laatste dag zijn dat er dit jaar én de komende jaren gereden zal worden door mij. Zoals de meeste van jullie wel weten is Sas gestopt met werken om te beginnen met een rechtenstudie aan de Erasmus Universiteit. Deze beslissing is uiteraard genomen met het oog op onze toekomst. Daar het racen erg duur is hebben we besloten dat het beter is om, tijdelijk, de helm en het pak aan de wilgen te hangen. De camper staat al te koop en de motor zal na 9 augustus ook te koop worden gezet.

Bij deze nodig ik jullie dus uit om op één van deze twee dagen (of allebei) te komen kijken. Zeker als je nog nooit bent geweest is het erg leuk om het toch eens van dichtbij te bekijken. Zelfs mensen die niets met motorsport hebben zijn enthousiast dus dat zegt genoeg!

Uiteraard zullen er van 19 juli en 9 augustus nog verslagen volgen. Maar ik wil jullie allemaal alvast bedanken voor de steun en support de afgelopen drie seizoenen! Mede door jullie heb ik een droom weten te realiseren… motorracen! En dat zal ik nooit vergeten!

Groetjes,

Dave